Peaches Geldof, prezentatoare TV şi model, a murit la 25 de ani

Publicat pe

Peaches Geldof, cunoscută prezentatoare TV din Marea Britanie şi cea de-a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a Paulei Yates, a încetat din viaţă la vârsta de 25 de ani.

 

 

Peaches Geldof

 

Ea a fost găsită moartă la locuinţa din Kent, iar deocamdată nu se ştie care a fost cauza decesului considerat inexplicabil şi subit.

 

„Peaches a murit. E o durere groaznică. Era cea mai sălbatică, cea mai amuzantă şi mai inteligentă membră a familiei”, a declarat tatăl ei.

 

Tânăra, care a lucrat şi ca model, a început să scrie pentru revista Elle încă de la vârsta de 15 ani iar, articolele sale au apărut de asemenea în The Telegraph şi The Guardian.  Ea devenise prezentatoare TV, lucrând pentru emisiunea OMG! with Peaches Geldof.

 

Geldof se afla la al doilea maraj, fiind căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii.

 

Era fiica cunoscutei Paula Yates, prezentatoarea TV moartă în anul 2000, pe când Peaches avea doar 11 ani, din cauza unei supradoze de droguri. După despărţirea de Bob Geldof, Paula Yates a avut o relaţie cu celebrul Michael Hutchence, solistul INXS.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter