Penelope Cruz a debutat in muzica

Publicat pe

La 38 de ani, Penelope Cruz este mai sexy si mai in forma ca oricand. Pe la langa cariera impresionanta de actrita, fotomodel si designer, Penelope s-a apucat, mai nou, si de cantat! Si o face chiar foarte bine….

 

penelopecruz.hepta_1190560

 

Foto: Hepta

 

Actrita si-a folosit talentele vocale cantand in duet cu Miguel Bosé, castigator al premiilor Latin Grammy. Melodia se numeste „Decirnos Adiós”, este extrasa de pe albumul „Papitwo” al lui Miguel Bosé si compusa de fratele lui Penelope, Eduardo Cruz, dupa cum informeaza Daily Mail.

Penelope Cruz arata absolut ravasitor in videoclipul piesei, alb-negru, care a fost filmat toamna trecuta intr-un hotel din capitala Spaniei. Ea interpreteaza rolul unei femei care se simte singura si trista, si apare intr-o lenjerie foarte sexy, etaland forme demne de invidie…

„Penelope canta fabulos si, mai presus de toate, are multa personalitate în voce„, a declarat artistul Miguel Bosé despre colaborarea cu faimoasa artista, muza a unor mari regizori precum Pedro Almodovar.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rRY-FWTD0jE[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter