Penelope Cruz si Javier Bardem s-au casatorit in secret in Bahamas

Publicat pe

Una dintre cele mai asteptate nunti, aceea dintre Javier Bardem si Penelope Cruz, s-a desfasurat departe de ochii curiosilor, in Bahamas.

Javier Bardem, Penelope CruzAgentul actritei a confirmat stirea intr-un comunicat trimis agentiei Associated Press, declarand ca cei doi actori s-au casatorit la inceputul lunii iulie in vila din Bahamas a unor prieteni.

Membrii familiei si prietenii apropiati le-au fost alaturi celor doi care traiesc o poveste discreta de dragoste din 2007. Se pare ca Penelope a ales sa se casatoreasca intr-o rochie creata de John Galliano.

In 2008, Penelope Cruz si Javier Bardem au jucat impreuna in Vicky Cristina Barcelona', filmul lui Woody Allen, in care Penelope o interpreta pe fosta sotia extrem de geloasa a lui Javier.

Atat Penelope cat si Javier sunt castigatori ai premiului Oscar, ea in 2008 pentru Vicky Cristina Barcelona', el in 2007 pentru No Country for Old Man'.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter