Penelope Cruz, un nou film cu Almodovar

Publicat pe

Penelope CruzActrita Penelope Cruz si regizorul Pedro Almodovar se vor intalni din nou, de data aceasta pe platourile productiei Los abrazos rotos', filmarile fiind programate pentru ianuarie 2008.

Filmul este o tulburatoare poveste de dragoste, potrivit spuselor regizorului prezent la Madrid la lansarea unui disc ce cuprinde melodii din filmele sale.

In afara de Penelope, din distributie mai fac parte actorii spanioli Blanca Portillo si Lluis Homar.

Va fi o altfel de productie, o combinatie de stiluri, inspirata de filmul noir american din anii 50, iar povestea se intinde din anii 90 si pana in prezent.

Penelope Cruz a fost protagonista ultimului film al lui Almodovar, „Volver', rol pentru care a primit o nominalizare la Premiul Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol principal.

Discul promovat de Almodovar la Madrid cuprinde 29 de cantece, muzica fiind o parte esentiala a scenariului, dezvaluind secrete si imbogatind actiunea, potrivit regizorului. (L.F.)

Foto: www.cinemagia.ro.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter