Pentru bebelusul Iulianei Tudor a cantat o orchestra intreaga

Publicat pe

Una dintre cele mai frumoase surprize pentru Iuliana Tudor si bebelusul ei a venit chiar din partea echipei emisiunii „O data-n viata”.

Iuliana TudorInca de la debutul emisiunii, Maria Buza – gazda programului TV in absenta vedetei TVR – a anuntat, emotionata, venirea pe lume a lui Tudor Cristian.

Surpriza de proportii, insa, a venit din partea orchestrei „Lautarii' din Chisinau, condusa de maestrul Botgros, artistii oferind prima dedicatie muzicala pentru bebelusul Iulianei Tudor.

Asadar, se poate spune ca primul „La multi ani' pentru Tudor Cristian a fost interpretat, live, de catre o orchestra profesionista.

Emotionata, Iuliana Tudor a intrat in direct, prin telefon: „Ma bucur tare mult ca pot sa impart cu voi, si in aceasta seara, bucuria pe care o simt acum. Traiesc cel mai fericit moment din viata mea!'.

Intrebata cand va ajunge acasa cu bebelusul, Iuliana Tudor a raspuns ca „probabil zilele acestea, pentru ca totul a decurs bine, atat pentru bebelus, cat si pentru mine. Acum suntem trei in familie!'.

Vedeta TVR a tinut sa explice si numele pe care il va purta bebelusul sau: „se va numi Tudor Cristian. Tudor este, insa, prenumele, pentru ca baietelul meu va purta numele tatalui sau, asadar – Tudor Cristian Vacaroiu'.

 

lautarii

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter