Proaspăt însurat a treia oară, Pepe i-a transmis un mesaj dur Oanei Zăvoranu: "E cea mai mare greșeală din viața mea"

Publicat pe . Actualizat Vineri, 22 iulie 2022, 13:20

Proaspăt însurat a treia oară, Pepe i-a transmis un mesaj dur primei sale soții, Oana Zăvoranu, despre care spune că „vorbește prost de ani de zile” la adresa lui. Pepe spune că Oana Zăvoranu a fost cea mai mare greșeală din viața lui și nu vrea să mai aibă niciodată vreo legătură cu ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ieri s-a aflat că Pepe s-a însurat în secret cu Yasmine, femeia care i-a dăruit un copil acum o lună. Ulterior, fratele lui Pepe a dezvăluit că artistul s-a căsătorit, de fapt, în aprilie. În acest context fericit, Pepe și-a amintit de prima lui soție, Oana Zăvoranu, despre care afirmă că este cea mai mare greșeală a vieții lui.

4454344543

Pepe, mesaj dur pentru Oana Zăvoranu

Pepe a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici, cu ceva timp în urmă, unde a făcut și câteva declarații despre Oana Zăvoranu, fosta sa soție. Cântărețul nici acum nu vrea să-i rostească numele celei care, la un moment dat, i-a făcut viața frumoasă.

Pepe crede că Oana Zăvoranu apare la televiziuni și vorbește despre persoana lui fără a avea un motiv adevărat. În același timp, Pepe spune că fosta lui parteneră face acest lucru pentru că este frustrată.

„Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea! Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult' a declarat Pepe.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Avocatul bărbatului:„Situația e una clară. Instanța a…’

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare .Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Citește și: Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici: „Nu e simplu să…’

„Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la tv să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că, vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund' a mai spus Pepe.

Pepe și Oana Zăvoranu s-au iubit timp de 16 ani

Pepe și Oana Zăvoranu s-au iubit timp de 16 ani, dintre care 5 ani au fost căsătoriți. Divorțul celor doi s-a pronunțat în anul 2011, iar de atunci nu a mai existat vreo cale de împăcare între ei. De atunci, însă, deși este acum măritată cu alt bărbat, Oana a continuat să-l înțepe, când a avut ocazia, pe Pepe.

Pepe se află la a treia căsătorie, după cele ratate cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. Cântărețul are o relație cu Yasmine Ody, 27 de ani, și au deja un băiețel, Pepe fiind tată pentru a treia oară. Artistul mai are două fete cu Raluca Pastramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton