Peste 40 de lungmetraje la Festivalul Filmului Francez

Publicat pe

Cea de-a 13-a editie a Festivalului Filmului Francez va incepe joi 26 noiembrie, la orele 19.00, la Cinema Studio, cu proiectia filmului „Cendres et Sang' / „Cenusa si sange' in prezenta lui Fanny Ardant, iar inchiderea este programata joi 3 decembrie, cu filmul Le Concert / Concertul, de Radu Mihaileanu.

Aceasta este una din cele mai asteptate intalniri cinematografice nu numai la Bucuresti, ci si in alte orase din Romania pentru ca, si anul acesta, o parte din filmele selectionate vor pleca la Iasi, Cluj si Timisoara.

Editia 2009 cuprinde o selectie de aproximativ 40 de lung metraje si 20 de scurt metraje.

Spectatorii vor descoperi cele mai recente productii cinematografice gratie unei selectii de filme prezentate in premiera sau in avant-premiera.

Si la aceasta editie, Festivalul Filmului Francez va incerca sa puna in lumina originalitatea si eclectismul cinematografiei franceze prezentand in grosplan doi dintre actorii cei mai cunoscuti la nivel international: Charles Berling si Charlotte Gainsbourg si prin retrospectiva Bernard Tavernier.

Cendres et Sang – Trailer


 

Le Concert – Trailer

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter