Pete Doherty - condamnat la dezintoxicare

Publicat pe

Pete Doherty – condamnat la dezintoxicare

Pete Doherty – condamnat la dezintoxicare

Pete Doherty

Rocker-ul britanic Pete Doherty, anchetat pentru posesie de droguri, a scapat de inchisoare. Un judecator a acceptat sa renunte la pronuntarea unei condamnari, cu conditia ca Doherty sa urmeze o cura de dezintoxicare.

Daca pana pe 16 iulie, cantaretul nu se va prezenta intr-un centru de dezintoxicare din Londra, la urmatoarea audiere, stabilita pentru luna august, va fi trimis in spatele gratiilor.

La iesirea din tribunal, Pete (28 ani), imbracat ca de obicei in negru, cu palarie si fular a declarat: „Nu prea am de ales. La dezintoxicare sau la inchisoare. Oricum, vroiam sa merg la dezintoxicare, iar decizia judecatorului nu face decat sa grabeasca lucrurile'.

In fata judecatorului, rocker-ul a pledat vinovat pentru posesie de heroina si de canabis. De asemenea, a admis ca a incalcat codul rutier si ca a venit cu o intarziere de 2 ore la audiere, fara sa fi avut si un motiv intemeiat.

Pe 5 mai a fost arestat in centrul Londrei, in posesia sa gasindu-se mai multe tipuri de droguri in cantitati mici.

Logodnicul manechinului Kate Moss a urmat mai multe cure de dezintoxicare in Franta, Portugalia sau Thailanda. Poate medicii londonezi vor gasi, in sfarsit, leacul pentru Pete…

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.petedoherty.com.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter