Pete Doherty sta in inchisoare 14 saptamani

Publicat pe
Pete DohertyCantaretul rock britanic Pete Doherty a fost condamnat la 14 saptamani de inchisoare pentru ca nu a respectat conditiile eliberarii sub supraveghere judiciara, consumand droguri si conducand in stare de ebrietate.

Solistul de la „Babyshambles', care a fost incarcerat imediat dupa ce a fost pronuntata sentinta, a declarat ca anul trecut a intors o pagina in viata sa, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

In ciuda promisiunilor sale, rockerul a intarziat sau a absentat de la intalnirile cu administratia judiciara, a declarat un judecator de la un tribunal din vestul Londrei.

Casa de discuri Parlophone a anuntat amanarea concertului pe care Doherty urma sa-l sustina in aceasta luna la Royal Albert Hall din Londra.

Pete nu este pentru prima data in inchisoare, in 2004 intrand dupa gratii dupa ce a patruns prin efractie in apartamentul lui Carl Barat, un coleg din trupa „The Libertines' si a furat o chitara si un calculator.

Doherty a avut o relatie cu manechinul Kate Moss, dar si cu romanca Irina lazareanu, manechin, de asemenea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter