Petrecerea de lansare a unui nou club din Centrul Istoric

Publicat pe

Seara trecuta, in Centrul Istoric din Bucuresti a avut loc deschiderea oficiala a Clubului Bound, o petrecere special realizata pentru vedete si membrii presei. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Raluca Moianu, Nico, Simona Balanescu, Mihai Morar.

Petrecerea a inclus si un moment artistic surpriza, realizat de o noua voce pe piata muzicala romaneasca, Larisa Borza pe care o puteti regasi exclusiv in Club Bound. Cand atmosfera s-a incins, Tavi Colen a inceput sa cante cu Larisa
si impreuna au realizat un mini-duet aplaudat de publicul prezent.

Reprezentatia acestora a fost completata de Denis Ramires, un cubanez cu mult ritm in sange care ne-a uimit cu un numar de percutie.

O premiera in cadrul evenimentului a constat in prezenta Simonei Balanescu impreuna cu noul sau iubit, cantaretul Rares Dragomir. Cei doi pareau extrem de fericiti si au petrecut intreaga seara.

Odata cu lansarea, reprezentantii Clubului Bound au anuntat si demararea unei serii de petreceri in cadrul carora vor concerta nume sonore din muzica romaneasca.

Prima reprezentatie de acest gen va avea loc joi, 22 martie. Fly Project va deschide seria de concerte cu o reprezentatie inedita. Atmosfera incendiara va fi intretinuta de Tudor si Dan printr-un concert prelungit cu un program DJ Set', program pe care il vor arata fanilor pentru prima
data in Romania!
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter