Pierce Brosnan e unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, iar fiii săi îi calcă pe urme! Sunt modele de succes

Publicat pe

Pierce Brosnan este unul dintre cei mai sexy bărbați din lume și era de așteptat ca fiii lui să-i calce pe urme, ceea ce s-a și întâmplat, cel puțin cu doi dintre ei. Dylan (22) și Paris (18), ambii modele, își fac mândru tatăl la fiecare apariție.

Pierce Brosnan, cel mai faimos James Bond al cinematografiei, a frânt multe inimi în tinerețe, dar și acum, la 66 de ani, încă mai face doamnele să suspine. Actorul are patru fii din două mariaje (a avut și o fiică, dar a murit în 2013), însă Dylan și Paris, băieții născuți în urma mariajului cu cea de a doua soție, îi calcă pe urme tatălui lor, amândoi fiind fotomodele.

Dylan și Paris Brosnan cochetează și cu cinematografia

Recent, la premiera filmului Once Upon A Time In Hollywood, actorul și fiul său Dylan au întors toate capetele în momentul în care și-au făcut apariția pe covorul roșu. Delicat, cu plete și cu aproape un cap mai înalt decât celebrul său tată, Dylan s-a făcut imediat remarcat.

Înainte de a intra în lumea modelingului, fiul în vârstă de 22 de ani al celebrului actor a fost compozitor, creator de filme de scurt metraj, dar și membru al trupei Raspberry Blonde, unde încă activează, însă calitățile fizice și frumusețea specială l-au făcut să se îndrepte spre lumea fashion, unde are succes. De altfel, și mezinul familiei calcă pe urmele fratelui său mai mare și ale tatălui lor – Paris este un fotomodel de succes și își dorește să devină, de asemenea, regizor de film.

Riscând să părem subiectivi, trebuie să spunem însă că tot de „bătrânul” lor tată ne place mai mult…

Pierce Brosnan e unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, iar fiii săi îi calcă pe urme! Sunt modele de succesPierce Brosnan e unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, iar fiii săi îi calcă pe urme! Sunt modele de succes

Foto: Hepta, Northfoto, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter