Piesa ’Ho, Ho, Ho” - In topul preferintelor ascultatorilor - VIDEO

Publicat pe

Stefan BanicaLansata de curand de catre MediaPro Music, piesa „Ho Ho Ho” semnata Stefan Banica este Highest New Entry in topul Nielsen (soft ce monitorizeaza dufuzarile radio si tv) din saptamana 07-15 decembrie.

Alaturi de alte 9 piese perfect alese pentru acest sezon, single-ul „Ho Ho Ho” este inclus pe cel mai nou album al artistului, material discografic intitulat „Un Craciun cu Stefan Banica”.

„Ho Ho Ho este o piesa de Craciun care sper sa placa oamenilor si care in acelasi timp este si coloana sonora a filmului pe care l-am facut cu MediaPro Pictures in vara, primul de acest gen in Romania.”, declara Stefan Banica.

Single-ul „Ho Ho Ho” face parte de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume, productie ce a fost lansata de curand si pe DVD de catre Pro Video.

La fel ca albumul „Un Craciun cu Stefan Banica”, DVD-ul „Ho Ho Ho” poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate din tara.

Foto: MediaPro Music

 

Stefan Banica – Ho Ho Ho


 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă