Pink sărbătoreşte 10 ani de căsătorie. Uite ce declaraţie de dragoste frumoasă i-a făcut soţul ei!

Publicat pe

Pink (36) şi Carey Hart (40) sărbătoresc anul acesta 10 ani de când sunt căsătoriţi, ocazie cu care Carey i-a făcut artistei o frumoasă declaraţie de dragoste.

 

Fostul campion de motocross a postat pe Instagram o fotografie adorabilă în care îşi ţine soţia în braţe, iar alături de ei este şi fiica lor, Willow. Familia este surprinsă acasă, stând in faţa şeminelului si bucurându-se de clipele petrecute împreună.

 

„Aniversare fericită celei care este jumătatea mea! 10 ani este o perioadă incredibilă pentru oamenii ca noi. Sunt mândru de copilul nostru. Mulţumesc pentru că eşti o soţie, o mamă şi o prietenă extraordinară. Te iubesc', a scris Carey.

 

Cei doi s-au casătorit în 2006, dar s-au despărţit în 2008 fără însă să divorţeze vreodată. Au reuşit să îşi rezolve problemele, iar relaţia lor a mers mai departe. După ce şi-au reînnoit jurămintele, în 2011 Pink a adus pe lume primul lor copil.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Pink sărbătoreşte 10 ani de căsătorie. Uite ce declaraţie de dragoste frumoasă i-a făcut soţul ei!Pink sărbătoreşte 10 ani de căsătorie. Uite ce declaraţie de dragoste frumoasă i-a făcut soţul ei!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter