Pippa Middleton – Sora Ducesei de Cambridge e într-o formă fizică de invidiat

Publicat pe

Aflată în vacanţă în St. Barts, Pippa Middleton a stârnit din nou valuri de admiraţie datorită formei fizice în care se află.

 

Tabloidele britanice au publicat mai multe fotografii cu tânăra în costum de baie care arată parcă mai bine ca niciodată.

 

Secretul său? Antrenamentele fizice pe care le face în mod conştiincios pentru a putea participa la diverse intreceri sportive. La 31 de ani, Pippa are la activ participarea recenta la un maraton în Kenya şi multe alte competiţii de alergat sau de ciclism.

 

La întoarcerea din vacanţa, ea va merge în Suedia unde se va afla la startul competiţiei Otillo Swim-Run World Championship, a carei primă ediţie a avut loc în 2006. Participanţii trebuie să parcurgă 75 de kilometri, pe apă şi uscat, iar traseul nu este deloc unul uşor.

 

Michael Lemmel, unul dintre cofondatorii întrecerii, a declarat pentru People că trebuie să fii într-o formă fizică perfectă şi foarte motivat mental pentru a face faţă probelor. Cât despre Pippa, el spune că este foarte curajoasă şi că s-a antrenat foarte bine pentru competiţie.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Pippa Middleton – Sora Ducesei de Cambridge e într-o formă fizică de invidiatPippa Middleton – Sora Ducesei de Cambridge e într-o formă fizică de invidiat

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter