Pneumonia si medicamentele i-au provocat moartea lui Brittany Murphy

Publicat pe

Actrita Brittany Murphy a murit la sfarsitul anului trecut din cauza unei crize cardiace provocata de o intoxicatie cu medicamente combinata cu o pneumonie si o carenta de fier, a stabilit Institutul medico-legal din Los Angeles.

Brittany MurphyRaportul complet al autopsiei va fi publicat, potrivit medicilor legisti, pana la sfarsitul lunii februarie.

Moartea neasteptata a actritei Brittany Murphy la varsta de 32 de ani a declansat un val de emotie la Hollywood, dar si numeroase supozitii. Multi au considerat ca medicamentele sau drogurile sunt vinovate de sfarsitul ei tragic.

Confruntat cu aceste acuzatii, sotul actritei, scenaristul Simon Monjack, a dezmintit ca actrita a murit din cauza unei supradoze.

Brittany Murphy si-a inceput cariera in anii 90 o data cu aparita sa in serialele de televiziune. Ulterior a facut trecerea spre marile productii, jucand alaturi de Eminem sau Bruce Willis.

In august 2010, este programata premiera din America a ultimului film pe care l-a realizat, The Expendables'.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter