Politia din LA trateaza moartea lui Michael Jackson ca pe o crima

Publicat pe

Michael JacksonPolitia din LA investigheaza moartea lui Michael Jackson ca pe o crima, a anuntat site-ul TMZ.com, in timp ce politia nu a vrut sa confirme aceasta ipoteza.

Ancheta este „in curs' si este vorba despre „o ancheta asupra cauzelor mortii, este singurul lucru pe care il putem comunica', a declarat pentru AFP Amanda Betat, purtatoare de cuvant a politiei din Los Angeles.

Familia Regelui pop are o serie de intrebari in privinta rolului pe care Doctorul Conrad Murray l-a avut in ultimele ore de viata ale artistului. In acelasi timp, avocatul medicului neaga orice implicare a acestuia in decesul lui Jackson.

TMZ, citand o serie de surse apropiate anchetei, sustine ca Michael Jackson a murit din cauza administrarii de Propofol, un medicament cu actiune rapida folosit in anesteziile generale.

Mai multe probe demonstreaza ca Doctorul Murray este cel care i-a administrat cantaretului Diprivan, numele sub care este comercializat Propofolul.

La resedinta starului au fost gasite flacoane cu Propofol, un suport pentru perfuzii si un tub de oxigen.

In plus, institutul medico-legal din Los Angeles i-a cerut in mod expres lui Arnold Klein, dermatologul lui Michael, sa predea „dosarele medicale suplimentare' ale starului pastrate in cabinetul din Beverly Hills.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter