Portret de familie: Iată cum au pozat William şi Kate, alături de cei doi copii ai lor

Publicat pe

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Casa regală a Marii Britanii a dat publicităţii o nouă fotografie cu Prinţul William, Ducesa de Cambridge şi cei doi copii ai lor, George şi Charlotte.

 

portret2

În mesajul care însoţeşte fotografia se menţionează cât de mult au apreciat Ducele şi Ducesa de Cambridge mesajele călduroase primite de-a lungul acestui an în legătura cu familia lor.

 

Cei doi se pregătesc acum să sărbătorească primul lor Crăciun în 4, după ce anul acesta, în luna mai, a venit pe lume fetiţa lor, Prinţesa Charlotte.

 

Cei 4 au pozat în această toamnă pentru Chris Jelf şi apar extrem de zâmbitori în acest portret de familie extrem de reuşit, realizat în grădina Palatului Kensington.

 

Kate şi William sunt îmbrăcaţi casual, în jeanşi, pulovere şi cămăşi, la fel ca şi Prinţul George, care însă poartă pantaloni scurţi.

 

Charlotte stă în braţele mamei ei şi poartă acelasi outfit cu care a apărut în fotografiile făcute de mama ei când micuţa prinţesă avea 6 luni.

 

Cuplul a anunţat, de asemenea, că la sfârşitul lunii ianuarie Prinţul George va începe grădiniţa. Acesta va merge la o grădiniţa Montessori aflată la câteva minute de mers cu maşina de locuinţa lor de la Anmer Hall.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter