Poze uluitoare cu Mădălina Ghenea pe Facebook

Publicat pe

După ce a fost jignită de cei care i-au urmărit prestaţia în filmul „Razzabastarda, Mădălina Ghenea a dat replica răutăcioşilor, apoi a urcat pe Facebook o serie de poze din arhiva personală, care îţi taie respiraţia.

 

Madalina Ghenea

 

Cei care au urmărit trailerul oficial al filmului „Razzabastarda pe You Tube au jignit-o pe Mădălina Ghenea, afirmând că este „ţigancă”  sau „prostituată”. Drept urmare, Mădălina a dat replica internauţilor pe contul ei de Facebook:  „Citesc comentarii despre originile mele, precizez că nu sunt ţigancă! Nu am această onoare! Oricum toţi de pe planeta asta avem gene amestecare şi în definitiv avem stramoşi comuni, suntem verioşori îndepărtaţi. Aceste pseudo-prableme mi se par stupide şi primitive. Iubiţi-mă. urâţi-mă, asta sunt eu!”

În filmul „Razzabastarda, care a stârnit comentariile răutăcioase, Mădălina interpretează rolul unei prostituate românce care dansează la bară în Italia, pe ritmuri de manele. La scurt timp, după ce Mădălina a dat replica pe contul ei de Facebook a urcat o serie de poze realizate de-a lungul carierei sale, care dovedesc cât este de frumoasă şi rafinată.

 

Citeste tot articolul pe site-ul avantaje.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter