Prieteni la catarama: Smiley si Pavel Bartos

Publicat pe

Smiley si Pavel Bartos sunt prieteni la catarama atat pe platourile de filmare de la „Romanii au talent”, cat si in viata de zi cu zi. Cei doi au vorbit despre prietenia care ii leaga si au rememorat cele mai amuzante momente de la filmari. 

 

smiley-pavel-bartos

 

 

Cei doi s-au placut instant, inca din prima zi in care s-au cunoscut, ziua in care au inceput preselectiile pentru primul sezon al emisiunii „Romanii au talent”. De atunci, a inceput o prietenie care s-a extins dincolo de job. Cei doi se viziteaza destul de des, mai ales ca fetele lui Pavel Bartos il plac foarte mult pe Smiley…

„De fiecare data cand avem nevoie de un sfat, e important ca il putem cere unul de la altul. Vacante in familie nu am apucat inca, astept ca si el sa se insoare”, povesteste Pavel Bartos, iar Smiley il completeaza: „Daca ai nevoie de terapie prin ras, Pavel e omul potrivit. E un fel de terapeut prin comedie. Este extrem de optimist, stie foarte bine sa-si dea seama de momente: cand esti bine, cand nu esti bine, cand sa intrebe ceva, cand sa nu te intrebe. E un prieten de nadejde si ma bucur ca l-am cunoscut. La  Pavel si defectele sunt simpatice”.

 

smiley-pavel-bartos-2

Sursa: www.protv.ro

Cat despre momentele amuzante, cei doi isi amintesc mai ales incurcaturile legate de… hoteluri. La una dintre primele intalniri, producatorul i-a rugat sa stea impreuna in camera, pentru a  se cunoaste mai bine si a se obisnui unul cu altul. Bartos a ajuns cu o seara inainte, iar Smiley, care venea dupa un concert, abia a doua zi dimineata. Ajungand la hotel, Smiley le-a spus ca urmeaza sa stea in aceeasi camera cu Pavel Bartos, iar cei de la receptie i-au raspuns foarte seriosi ca asa ceva nu e posibil, deoarece  „domnul Pavel sta in camera cu o doamna, doamna Maria Andrei'. Incurcatura a fost provocata de faptul ca numele adevarat al lui Smiley este… Andrei Tiberiu Maria!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter