Prima fotografie cu Renee Zellweger în "Bridget Jones 3"

Publicat pe

După o aşteptare de 11 ani, fanii peliculei „Bridget Jones' au avut ocazia să descopere prima fotografie din noul film cu aceeaşi Renee Zellweger în rolul principal.

 

„Filmările la Bridget Jones au început' au scris cei de la Universal Pictures UK pe Twitter, postând un prim cadru cu actriţa care de data aceasta ţine în mâini un iPad roşu.

 

Anii au trecut peste chipul actriţei, iar operaţiile estetice făcute în mod exagerat i-au modificat trăsăturile. Noua Renee nu mai seamănă aproape deloc cu cea care o interpreta în urmă cu mulţi ani pe Bridget, iar fanii filmului au remarcat transformarea.

 

Rămâne de vazut dacă ea va reuşi să facă un nou rol de excepţie în acest al 3-lea film, intitulat „Baby', care o surprinde pe Bridget Jones în pragul vârstei de 40 de ani hotărâtă să facă un copil înainte să fie prea târziu.

 

Renee Zellweger îi are alături pe Colin Firth şi pe nou-venitul Patrick Dempsey, în timp ce Hugh Grant s-a retras din distribuţie, deoarece scenariul nu a fost pe placul lui.

 

Foto: Northfoto

 

Prima fotografie cu Renee Zellweger în "Bridget Jones 3"Prima fotografie cu Renee Zellweger în "Bridget Jones 3"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter