Prima zi de creşă pentru Prinţul George. Imagini adorabile cu micul moştenitor

Publicat pe

Prinţul George al Marii Britanii a început creşa, iar Palatul Kensigton a publicat primele fotografii din această zi specială.

 

george2 - Copy

 

În prima dintre fotografiile făcute chiar de mama lui, Ducesa de Cambridge, George se uită direct în aparatul foto şi zâmbeşte, în timp ce în a doua arată cu degetul spre desenele de pe pereţii clădirii.

 

În prima lui zi de creşă, George a purtat o geacă albastră, iar în spate a avut un mic rucsac.

 

george3 - Copy

 

În vârstă de 2 ani şi jumatate, micul prinţ, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a petrecut 2 ore la Şcoala Westacre Montessori, aflată în apropierea reşedinţei familiei, iar prima zi de creşă a decurs perfect.

 

Kate si William au anunţat în luna decembrie că George va începe creşa din luna ianuarie. Ei au ales această grădiniţă pentru că se află aproape de casa lor din Anmer Hall, în Norfolk, iar accesul se face pe un drum privat. Pentru fiecare zi, în care George merge la creşă, ei vor plăti 33 de lire.

 

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter