Primele declaraţii făcute de Dragoş Bucur după ce s-a aflat că va pleca de la "Visuri la cheie": "Este pe bune!"

Publicat pe

Este oficial! Dragoş Bucur nu va mai prezenta „Visuri la cheie, însă emisiunea va continua cu al cincilea sezon. Actorul a decis să renunţe la proiectul „Visuri la cheie, una dintre cele mai de succes emisiuni difuzate de Pro TV. Anunţul vine după ce în ultimele săptămâni presa a scris despre o posibilă plecare a lui Bucur.

La baza deciziei stă faptul că actorul vrea să se dedice mai mult familiei şi proiectelor cinematografice.  Filmările pentru sezonul cinci Visuri la cheie vor începe în această primăvară cu un nou prezentator, care va fi anunţat în curând.

Primele declaraţii făcute de Dragoş Bucur după ce s-a aflat că va pleca de la „Visuri la cheie”

„«Visuri la cheie» este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată şi îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulţumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, şi mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiştii, scenariştii, producătorii, costumierele, make-up artiştii, şoferii şi, nu în ultimul rând, colegii arhitecţi. Mi-a plăcut mult şi sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune şi cu rele, şi m-a ajutat să îmi găsesc câţiva prieteni adevăraţi. Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de cinema începător, puţin pedagog şi abia apoi om de televiziune, şi aş vrea să revin la această ierharhie în viaţa mea. Iar pentru cârcotaşii care nu lipsesc niciodată din viaţa noastră: da, «Visuri la cheie» chiar este pe bune, a declarat Dragoş Bucur.

Foto: PRO TV

Cristina Pîrvu

Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă