Primele imagini cu Lavinia Pîrva, însărcinată! Cum s-a afișat în public cu o zi înainte să se afle că va deveni mamă!

Publicat pe

Lavinia Pîrva este însărcinată! Ștefan Bănică Jr. a dat vestea aseară, în cadrul spectacolului pe care l-a susținut la Sala Palatului. Totul a fost făcut public într-o zi specială, respectiv de ziua de naștere a Violetei, fetița pe care o are cu Andreea Marin. 

Primele imagini cu Lavinia Pîrva, însărcinată! Cum s-a afișat în public cu o zi înainte să se afle că va deveni mamă!Primele imagini cu Lavinia Pîrva, însărcinată! Cum s-a afișat în public cu o zi înainte să se afle că va deveni mamă!

 

Toți fanii cuplului Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică așteptau vestea cea mare și iată că a venit. După cinci ani de relație și doi de căsătorie, Lavinia Pîrva este însărcinată pentru prima oară, urmând să devină mamă, cel mai probabil, la jumătatea anului următor. Ștefan Bănică Jr. este cel care a ales să facă anunțul public, într-un mod cât se poate de firesc, pentru un artist. Nu, Ștefan nu a ales să publice mesajul în social media, ci să-și spună personal, tare și răspicat, în cadrul concertului susținut sâmbătă seara, la Sala Palatului.

De-a lungul timpului, s-a speculat de multe ori că Lavinia ar fi însărcinată, dar solista a preferat să dscute cât mai puțin despre acest subiect, până la urmă delicat pentru orice femeie. Și, surpriză! Iată că Lavinia a fost invitată, în urmă cu două zile, la o emisiune televizată, pentru a cânta o melodie de Crăciun, dar a ascuns cum a putut ea mai bine faptul că este însărcinată. Mai exact, a lăsat deoparte ținutele sexy pe care obișnuia să le poarte, în cadrul show-urilor TV, preferând o ținută lejeră, cu putrnice influențe masculine. Astfel, ca să nu dea absolut deloc de bănuit că ar fi însărcinată, Lavinia Pîrva a îmbrăcat un tricou larg, peste care a purtat și un sacou oversize, ca să fie sigură că-și acoperă trupul cât mai bine.

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter