Primele imagini de la botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Cei doi părinți și Zenaida Maria au strălucit / FOTO&VIDEO

Publicat pe

În această după-amiază a avut loc creștinarea Zenaidei Maria, primul copil al Adelinei Pestrițu. Vă prezentăm primele imagini de botezul fetiței Adelinei Pestrițu.

Primele imagini de la botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Cei doi părinți și Zenaida Maria au strălucit / FOTO&VIDEOPrimele imagini de la botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Cei doi părinți și Zenaida Maria au strălucit / FOTO&VIDEO

 

'Astăzi este o zi mare pentru noi. O creștinăm pe prințesa noastră, după care vom petrece până dimineață alături de prietenii noștri și familii. Am vrut să fiu prima care vă prezintă amănunte din această frumoasă zi, mult și intens așteptată. Știu că m-ați întrebat în repetate rânduri cum vor arăta ținutele noastre pentru acest eveniment, iar eu m-am gândit să vi le prezint în exclusivitate, înainte de a le vedea chiar și invitații noștri la eveniment.

Pentru această frumoasă zi, Virgil a ales să poarte un costum din 3 piese (vestă, sacou și pantalon) toate sub semnătura Viggo și Cătălin Botezatu.
Cătălin este cel care l-a consiliat pe Virgil în alegerea ținutei. El deja știa în mare cum își dorește să arate la botez, însă a avut nevoie și de stabilirea altor detalii importante, care au ajutat ca acest costum să fie unul perfect și să-l pună în valoare așa cum și-a dorit. Personal, sunt foarte încântată de cum arată la 4 ace. Nu m-ar deranja să poarte ținute elegante mai des.

Mergând mai departe, vreau să vă vorbesc puțin despre ținuta mea. Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate.
De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere', a spus Adelina.

FOTO: Sorin Cioponea / Ringier 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter