Primele imagini din sezonul 5 Insula iubirii. Ionuț Gojman este ispită

Publicat pe

Duminică, 9 decembrie, a fost ultimul episod din emisiunea Insula iubirii. Telespectatorii au avut parte de o surpriză la finalul acesteia, pentru că a fost anunțat următorul sezonul. Ionuț Gojman este ispită în sezonul 5 de la Insula iubirii.

Nici nu s-a terminat bine sezonul 4 Insula iubirii, pentru că deja au apărut imagini din sezonul cu numărul 5. Surpriza a fost să-l vedem pe Ionuț Gojman în rolul de ispită. Acesta a acceptat după doar două săptămâni petrecute în Thailanda să o părăsească pe Mirela și să facă față unei noi provocări, aceea de a fi ispită.

În video de mai jos puteți vedea primele imagini din sezonul 5 Insula iubirii. Ionuț Gojman și Mircea vor fi ispite în acest sezon.

Citește și: Adevărul a ieşit la iveală! Ce se întâmplă între Mirela de la Insula Iubirii şi Ionuţ Gojman. Concurenta a recunoscut

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Bogdan de la Insula Iubirii ispitei Maria după sfârşitul emisiunii. Acum se explică totul

FOTO: Captură YouTube

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă