Primul interviu în trei. Zora, Alice şi Vladimir Drăghia au făcut declaraţii inedite despre familia lor - EXCLUSIV

Publicat pe

Zora, alături de părinţii săi – Alice şi Vladimir, a acordat un interviu EXCLUSIV pentru revista VIVA!. La un an şi câteva luni este obişnuită cu camerele de filmat, microfoanele, dar şi evenimentele. Ea a fost în centrul atenţiei la lansarea noului Audi Q8. Iată declaraţiile celor trei!

Alice şi Vladimir sunt doi părinţi moderni. Iau acordat micuţei Zora Alaia libertatea de care are nevoie, dar ştiu şi să îi pună limite micuţei. Are un program bine stabilit, mănâncă sănătos şi petrece mult timp alături de mămica sa. Ne-am întâlnit cu ei la lansarea noului Audi Q8 în formulă completă, căci cei doi părinţi nu îşi lasă copilul acasă. Nu au o bonă şi aşa Zora învaţă să socializeze, până va merge la grădiniţă.

„Când ne permite locul, da, mergem toţi. Şi dacă ne permite locul să o lăsăm aşa liberă. Acum nu mai ieşim aşa des la evenimente. Noi ne ocupăm singuri de ea”, au explicat cei doi în interviul EXCLUSIV VIVA!.

 

Ce vis avea în copilărie Alice Cavaleru

Soţia lui Vladimir Drăghia a explicat că ei îi place foarte mult să conducă, voia să devină şofer de tir. Destinul a avut alte planuri cu ea, unele deosebit de frumoase.

„Eu sunt şoferul familiei. Eu îi duc şi îi aduc. Mie îmi place foarte mult să conduc şi să nu stau în dreapta. (…) Când eram mică, mi se părea interesant să fiu şofer de tir.”, a mai adăugat Alice.

Povestea impresionantă de dragoste dintre Vladimir Drăghia și Alice

Dragostea dintre Vladimir Drăghia și Alice este exact ca aceeea pe care o vedem noi în filme. A fost impresionant și de necrezut cum au ajuns cei doi să fie împreună, iar Alice a avut cheia de la casa câștigătorului de la ‘Exatlon’, după doar trei zile de la prima întâlnire.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter