Primul portret oficial al Melaniei Trump a stârnit un val de ironii în mediul online

Publicat pe

Casa Albă a dat publicității, acum un an, primul portret oficial al Melaniei Trump, prima doamnă a Statelor Unite. Așa cum era de așteptat, acesta a stârnit o serie de reacții în mediul online, multe dintre ele ironice.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că diferențele stilistice dintre prima doamnă Melania Trump și predecesoarea ei, Michelle Obama, sunt colosale. Când a fost lansat portretul oficial al Melaniei Trump, pe Twitter au curs comentariile și analizele. Dacă mulți s-au concentrat asupra inelului de logodnă al Melaniei – o bijuterie cu diamant de 25 de carate – au fost și câțiva mai atenți la detalii precum costumul Dolce & Gabbana purtat de Melania.

Dacă Michelle a ales ca, în ambele portrete oficiale să poarte ca accesoriu clasicele perle, Melania a optat pentru o eșarfă neagră cu paiete. Pentru această alegere se pare că muză i-a fost Nancy Reagan care, la primul său portret, a purtat o bluză cu fundă supradimensionată, roșu-stacojie, culoare pe care, ulterior a consacrat-o drept 'roșu Reagan'.

Primul portret oficial al Melaniei Trump a stârnit un val de ironii în mediul onlinePrimul portret oficial al Melaniei Trump a stârnit un val de ironii în mediul online

Despre cine este fotograful care a realizat portretul Melaniei Trump nu se cunosc detalii, dar este cert că acesta nu a fost tocmai inspirat. Comentariile pe care le-a stârnit imaginea au fost mai degrabă ironice decât apreciative.

'Portret oficial, ați spus? Mai degrabă un poster pentru persoane dispărute', a scris cineva pe Twitter.

'Cinci filtre Instagram și doar un tool din Photoshop', a apreciat un cunoscător, dezamăgit de superficialitatea prelucrării imaginii.

'O reclamă la vopsea de păr', a comentat altcineva ironic.

Foto: The White House 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter