Principesa Margareta, invitat special al lansarii calendarului Alexandru Ciucu 2013

Publicat pe

Calendarul oficial Alexandru Ciucu 2013, care ii are ca protagonisti pe membrii echipei nationale de rugby, a fost lansat aseara printr-un eveniment aparte, prezentat de Alina Sorescu.  Pe langa personalitati din lumea sportului si a showbiz-ului, la lansare a participat si Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

 

In salonul Le Diplomate al Athenee Palace Hilton, invitatii au asistat la o prezentare de moda mai putin obisnuita, ce i-a avut ca modele pe componentii lotului national de rugby. Sportivii au urcat pe scena imbracati in echipamentul sportiv, fiecare facand cativa pasi pe scena si pozand in fata oaspetilor, in ipostaze asemanatoare celor din calendar.


Alexandru Ciucu a decis ca, pentru acest eveniment, sportivii sa imbrace echipamentul sportiv, si nu fracurile cu care au pozat in calendar, pentru a expune cele doua ipostaze contrastante: pe scena s-au prezentat asa cum intra pe terenul de joc, iar pe terenul de joc, la sedinta foto, au intrat in costume elegante de ceremonie.

 

Alexandru Ciucu a primit din partea echipei si a presedintelui FRR un echipament sportiv inscriptionat cu numele Ciucu si numarul 1, precum si un balon de joc personalizat cu semnaturile tuturor membrilor echipei.

 

Momentul prezentarii sportivilor a fost urmat de un recital al adolescentilor care vor beneficia de sprijinul financiar rezultat in urma vanzarii calendarului oficial Alexandru Ciucu. Cei sase artisti, care fac parte din programul Tinere Talente' al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, au interpretat vocal, la vioara sau la pian, compozitii clasice ale marilor compozitori, oferind-le invitatilor ocazia sa remarce talentul lor extraordinar ce merita a fi cultivat in continuare.

 

La finalul recitalului, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a urcat pe scena pentru a multumi organizatorilor pentru intentia laudabila de a ajuta copiii talentati, apreciind calitatea produsului, precum si inedita asociere intre sportul de performanta si stilul vestimentar masculin.

 

ASR Principesa Margareta a Romaniei a primit din partea initiatorilor proiectului un balon personalizat cu semnaturile tuturor componentilor lotului national de rugby, salutandu-i pe fiecare dintre acestia, personal, la finalul evenimentului. Prezenta extraordinara a ASR Principesa Margareta a punctat semnificativ colaborarea stansa pe care designerul Alexandru Ciucu o detine de ani buni cu Casa Regala, ca si Furnizor Oficial.

 

La finalul evenimentului, invitatii au putut achizitiona Calendarul Oficial Alexandru Ciucu 2013, personalizat cu numele cumparatorului si cu semnaturile sportiilor din lotul national de rugby. Primul care a achizitionat calendarul, contra sumei de 100 de lei, a fost chiar Constantin Iosef, fost rugbist in echipa de tineret a Romaniei si in cea nationala sub 19 ani. La fel au procedat si ceilalti invitati, incantati de calitatea calendarului, dar si de scopul nobil al acestuia.

 

Pentru acest calendar, membrii Echipei Nationale de Rugby a Romaniei au trecut printr-o transformare stilistica in dorinta de a ajuta copiii talentati. La initiativa creatorului de costume premium, Alexandru Ciucu, sportivii au renuntat la echipamentul sportiv si au imbracat pentru o zi, elegantele fracuri create de designer. Fotograful ales de cunoscutul designer pentru acest proiect este Alex Galmeanu.

 

 

Calendarul Oficial Alexandru Ciucu 2013 are pretul de 100 de lei si poate fi cumparat incepand cu data de 5 decembrie din reteaua de magazine Tata&fiul si de la Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu. Profitul rezultat in urma vanzarii va fi donat Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, in beneficiul programului Tinere talente', in virtutea relatiei traditionale pe care Alexandru Ciucu o are cu Casa Regala ca furnizor oficial.

 

 

 

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter