Printesa Charlotte Casiraghi aduce in prim plan spiritul ecvestru

Publicat pe

La scurt timp dupa anuntul ca Charlotte Casiraghi este noua fata Gucci, a aparut si prima imagine a campaniei pentru label-ul “Forever Now”.

Cunoscuta pentru pasiunea ei ecvestra, tanara printesa aduce spiritul echitatiei intr-o serie de patru imagini realizate de fotograful Vogue Peter Lindbergh.

Nu este pentru prima oara cand Charlotte Casiraghi colaboreaza cu brandul italian: in ultimii doi ani Gucci a creat uniformele pe care tanara de 25 de ani le-a purtat la Global Champions Tour.

Charlotte intruchipeaza nu numai frumusetea si gratia ecvestra, dar este, de asemenea, si un minunat ambasador al sportului.', a declarat Frida Giannini, Director de creatie Gucci. „Suntem incantati sa celebram mostenirea Gucci alaturi de cineva atat de conectat la istoria si esenta acestei case', a mai spus Frida.

In septembrie, Charlotte a aparut pe coperta revistei Vogue, Franta. Ea a mai onorat in mod constat catwalk-ul pentru creatii semnate de Stella McCartney si Yves Saint Laurent.

Casiraghi este descendenta unor frumuseti celebre care au cochetat la randul lor atat cu statutul regal cat si cu modellingul – Printesele Grace si Caroline de Monaco, bunica si, respectiv, mama ei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter