Prinţesa Charlotte Casiraghi – Amazoana din Monaco

Publicat pe

Prinţesa Charlotte Casiraghi este una dintre cele mai redutabile participante din competiţiile de călărie pe care le bifează într-un stil inconfundabil.

 

Nepoata lui Grace Kelly a demonstrat acest lucru recent, ea câştigând Premiul Longines Pro-Am Cup la Concursul internaţional de la Monaco, unde a concurat pentru echipa Gucci. A primit trofeul chiar din mânile mamei sale, Prinţesa Caroline de Hanovra, extrem de mândră de performanţa fiicei sale.

 

Charlotte a fost susţinută din tribune de soţul său, Gad Elmaleh, şi a participat la acest concurs la o săptămână după ce şi-a botezat băieţelul.

 

Tânăra prinţesă a revenit în spaţiul de concurs şi a doua zi, însă doar pentru a-l felicita pe câştigătorul concursului Jumping international de Monte-Carlo. De data aceasta ea a abandonat echipamentul de concurs în favoarea unei rochii albastre şi a unor sandale cu toc.

 

Foto: Hepta

 

Prinţesa Charlotte Casiraghi – Amazoana din MonacoPrinţesa Charlotte Casiraghi – Amazoana din Monaco

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter