Prințesa Charlotte, unica fiică a lui Kate Middleton și a Prințului William, a împlinit 4 ani. Micuța este adorabilă!

Publicat pe

Astăzi, fiica Ducilor de Cambridge, Prințesa Charlotte, a împlinit 4 ani și mama ei, un talentat fotograf amator, a dat publicității trei fotografii cu unica sa fiică, ce are deja fan clubul ei. Mica prințesă e adorabilă!

Astăzi, Prințesa Charlotte, a doua născută în familia Ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, a împlinit 4 ani, iar Palatul Kensington a marcat momentul publicând pe contul de socializare trei fotografii făcute chiar de către mama ei. Prințesa Charlotte este a patra în linie directă la tron, cel care va urca, la un moment dat, pe tronul Marii Britanii fiind fratele ei mai mare, Prințul George, dar asta nu înseamnă că mica Prințesă nu este la fel de faimoasă ca el. Charlotte nu este doar adorabilă, ci și extrem de haioasă, de voluntară și de pusă pe șotii, fiind extrem de simpatizată de către fanii familiei regale.

Prințesa Charlotte a moștenit încălțările fratelui ei mai mare!

Într-una dintre fotografiile făcute chiar de către mama ei, Charlotte, un adevărat trend setter de mică, poartă o rochiță înflorată, stă direct pe iarbă și e toată un zâmbet. Cei care știu că mama ei, Kate Middleton, reciclează hainele, nu au putut să nu remarce că puștoaica are în picioare, cel mai probabil, aceiași teniși pe care i-a purtat și fratele său George cândva… Și pe care nu este exclus să-i primească și mezinul familiei, Prințul Louis!

În altă fotografie, făcută la casa lor din Norfolk, Charlotte, cu un aer ghiduș, stă cocoțată pe gard, iar în cea de a treia, Prințesa tocmai pare să fi făcut ceva interzis… Creditul unor fotografii foarte reușite îi aparține, evident, puștoaicei, dar nu trebuie să minimalizăm talentul de fotograf al mamei sale, Katherine, care a rupt tradiția și nu mai apelează la fotografi profesioniști pentru a-și poza copiii. După câte se vede, face o treabă senzațională!

Prințesa Charlotte, unica fiică a lui Kate Middleton și a Prințului William, a împlinit 4 ani. Micuța este adorabilă!Prințesa Charlotte, unica fiică a lui Kate Middleton și a Prințului William, a împlinit 4 ani. Micuța este adorabilă!

Foto: Hepta, Instagram

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter