Prințesa Charlotte seamănă leit cu tatăl ei, Prințul William, în copilărie!

Publicat pe de Oana Pantazi

Prințul William, moștenitorul tronului Marii Britanii, are deja trei copii, deci e asigurată continuitatea la tron. Având doi băieți și o fată, nu e greu de ghicit pe cine preferă. De altfel, Prințesa Charlotte seamănă leit cu tatăl, Prințul William, ei în copilărie!

În ultimul timp, Prințesa Charlotte a acumulat un capital de popularitate imens, singura fiică a Ducilor de Cambridge fiind răsfățata familiei. Evident, fanii micuței nu s-au abținut de la comparații, în scurt timp încingându-se în mediul online un adevărat război. În timp ce unii susțin că are părul șaten și zâmbetul mamei sale, alții insistă că Prințesa Charlotte seamănă leit cu tatăl ei în copilărie și că are buzele și ochii lui William.

Drept dovadă, aceștia au adus niște fotografii din anii 80 ale Prințului William, aflat în grădina Palatului Kensington, iar asemănarea cu fiica lui este frapantă. Cei doi au aceiași ochi, același nas și chiar și aceeași atitudine (se știe deja că Charlotte este extrem de voluntară și îi place să facă pe șefa chiar și cu fratele ei mai mare, George. În egală măsură, este și extrem de protectoare și iubitoare, atât față fratele mai mare, cât și față de cel mai mic). În plus, recent fanii lui Charlotte au găsit o fotografie a Prințesei Diana în care asemănarea dintre ea și nepoata pe care, din păcate, nu a cunoscut-o este izbitoare.

Și cum Prințul William, la rândul său, seamănă cu mama lui (în schimb, Harry seamănă foarte bine cu Prințul Charles în tinerețe), disputa a fost câștigată de cei care susțin că Prințesa Charlotte seamănă leit cu tatăl ei. Ducesa de Cambridge nu are de ce să fie geloasă – cu siguranță unul dintre cei doi fii ai săi, George și Louis, i-a moștenit genele. Doar se spune că băieții seamănă cu mamele, nu-i așa?

Prințesa Charlotte seamănă leit cu tatăl ei, Prințul William, în copilărie!Prințesa Charlotte seamănă leit cu tatăl ei, Prințul William, în copilărie!

Foto: Hepta, Northfoto, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter