Printesa Madeleine a Suediei a rupt logodna

Publicat pe

Dupa o relatie inceputa in urma cu opt ani, printesa Madeleine a Suediei s-a despartit de logodnicul ei, Jonas Bergstrom.

„Au hotarat ca cel mai bine pentru ei este ca fiecare sa-si vada de drumul sau', se precizeaza sec in comunicatul de presa al Casei Regale a Suediei.

prinesa Madeleine a Suediei, Jonas Bergstrom

Cei doi trebuiau sa se casatoreasca in 2011, insa acum toate planurile au fost anulate. De altfel, din 2009, cuplul a evitat aparitiile in public si a refuzat orice discutii despre casatoria anuntata de regele Carl Gustav al VI-lea si de regina Silvia.

Care au fost motivele care au dus la despartirea acestui cuplu? Se pare ca „vinovata' este o fosta campioana de handbal din Norvegia, care a povestit ca si-a petrecut o noapte impreuna cu logodnicul printesei, intr-o statiune de schi din Suedia.

Se pare ca in noaptea respectiva Jonas nu si-a dezvaluit identitatea, iar fata nu a banuit nicio clipa ce companie selecta are…

Impacata cu decizia luata, Madeleine a plecat spre New York unde va ramane pentru urmatoarele 2-3 saptamani pentru a se implica in proiectele organizatiei World Childhood.

In aceste conditii, Casa Regala a Suediei poate pregati in liniste casatoria printesei mostenitoare Victoria, sora mai mare a lui Madeleine, cu Daniel Westing, casatorie programata pe 19 iunie.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter