Prinţesa Polonic lansează cartea „Reţete alese pentru prinţi şi prinţese”

Publicat pe

Anca Lungu, cunoscută ca Prinţesa Polonic, îşi va împlini weekend-ul acesta un vis, lansând o carte cu reţete pentru copii şi părinţi gurmanzi.

 

„Cartea mea arată exact cum mi-am imaginat. Aș putea să o numesc și carte cu basme culinare. Conține 13 rețete alese cu multă dragoste pentru micii bucătari, dar și cu multă responsabilitate. Sunt rețete sănătoase, nutritive, ușor de gătit. Fiecare rețetă are povestea ei, un mini-basm culinar, cu eroi gurmanzi. Sunt povești pe care le-am născocit sau pe care le-am trăit și în care mi-am pus toată dragostea și pricepera de a jongla cu cuvinte', spune încântată Anca.

 

Prinţesa Polonic va lansa cartea în cadrul unui atelier de gătit, reţetele fiind inspirate de bucatele ei preferate din copilărie, altele de preferințele fetiței ei, Natalia.

 

„O parte dintre ele au fost testate pe mine, în copilărie, de mama și de bunica Adriana, o parte au fost testate pe micuța Natalia. Și cred că acesta a fost cel mai important criteriu de selecție. Am adunat în carte rețete pe care oricând i le-aș putea oferi copilului meu. Pot spune că din tot ce a testat, Natalia iubește cel mai mult brioșele cu morcovi și cremă de brânză. Iar copilăria mea are gust de clătite dichisite cu miere și nuci prăjite și de papanași drăgălași fierți, nu prăjiți! Ambele rețete se găsesc în carte!'

 

Cartea „Rețete alese pentru prinți și prințese' se va lansa sâmbătă, 12 decembrie, la Seneca AntiCafe.

 

Prinţesa Polonic lansează cartea „Reţete alese pentru prinţi şi prinţese'Prinţesa Polonic lansează cartea „Reţete alese pentru prinţi şi prinţese'

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter