Prinţesa Sofia a Suediei – O viitoare mămică foarte stylish. Uite cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!

Publicat pe

Prinţul Carl Philip al Suediei a fost prezent la Gala sportului din Suedia împreună cu Prinţesa Sofia, încântătoarea lui soţie, însărcinată cu primul lor copil.

 

Sofia se află în ultimul trimestru de sarcină, urmând să nască în luna aprilie, iar la acest eveniment, ea a apărut într-o rochie lungă, bluemarin, care i-a pus în evidenţă burtica.

 

Cu părul coafat într-o parte şi nişte cercei absolut superbi, Sofia a fost admirată de toată lumea pentru eleganţa sa desăvârşită.

 

Extrem de mândru de soţia lui, Carl Philip, de asemenea, foarte elegant într-un costum negru, a ţinut-o de mână, cei doi formând un cuplu extrem de frumos.

 

Carl Philip şi Sofia Hellqvist s-au căsătorit în vara anului trecut la capela regala a palatului din Stockholm. Astfel, la 30 de ani, Sofia Hellqvist, fost top model, a devenit Ducesa de Varmland, după ce prinţul a reuşit ca povestea lor de dragoste să triumfe în ciuda unor critici referitoare la trecutul Sofiei.

 

În toamna anului trecut, cei doi anunţau fericiţi si entuziasmaţi că urmează să devină părinţi în această primăvară.

 

Foto: Hepta

 

Prinţesa Sofia a Suediei – O viitoare mămică foarte stylish. Uite cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!Prinţesa Sofia a Suediei – O viitoare mămică foarte stylish. Uite cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter