Prinţul Carl Philip al Suediei şi Prinţesa Sofia au devenit părinţi

Publicat pe

Casa regală a Suediei este în sărbătoare după ce Prinţesa Sofia, soţia Prinţului Carl Philip al Suediei, a adus pe lume primul copil al cuplului.

 

carl-philip

 

Este vorba de un băieţel sănătos care s-a născut pe 19 aprilie şi al cărui nume va fi anunţat în zilele următoare.

 

Sofia a născut la spitalul Danderyd din Stockholm, iar Carl Philip a fost prezent în sala de naştere. Atât mama cât şi copilul sunt în prezent într-o stare excelentă.

 

Pentru a doua lună consecutiv, Casa regala a Suediei anunţă naşterea unui nou membru, după ce în luna martie a venit pe lume Oscar, fiul Prinţesei moştenitoare Victoria.

 

Sofia Hellqvist şi Prinţul Carl Philip s-au casătorit în luna iunie a anului trecut în cadrul unei ceremonii fastuoase organizată la Stockholm. Povestea lor de dragoste este una specială, întrucât Sofia nu doar că nu are sânge albastru, dar a fost vedetă de televiziune înainte, ceea ce a iscat numeroase comentarii. Prinţul Carl Philip a reuşit să treacă peste toate aceste piedici, conducându-şi aleasa la altar, care acum iată ca i-a dăruit primul urmaş.

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter