Prinţul Carl Philip al Suediei va fi tată pentru a doua oară

Publicat pe

Familia regală a Suediei se măreşte cu un nou membru! Prinţesa Sofia îl va face pe prinţul Carl Philip al Suediei tată pentru a doua oară! 

 

 

 

La un an după venirea pe lume a primului moştenitor al prinţului se pare că familia se va mări din nou! Prinţesa Sofia este însărcinată cu al doilea copil, iar vestea a fost făcută publică prin intermediul unui comunicat oficial al casei regale suedeze.

 

'Suntem fericiți să vă anunțăm că aștept venirea pe lume a unui copil, un frate pentru Prințul Alexander. De-abia așteptăm să-i urăm bun venit pe lume noului membru al familiei noastre', au transmis cei doi prin intermediul comunicatului.

 

Tot în cadrul comunicatului am aflat că bebeluşul celor doi prinţi va veni pe lume în luna septembrie. Prin intermediul mesajului cei doi au oferit şi o fotografie cu Alexander primul lor copil. Micuţul de nici un an este foarte zâmbitor, semn că cei trei sunt o familie fericită şi împlinită.

 

Micuţul prinţ, Alexander, a venit pe lume în luna aprilie a anului trecut.  'Este uimitor. A avea copii îți schimbă toată viața. (…) Alexander este un băiețel simpatic și foarte cuminte.', spunea prinţesa Sofia despre minunea din viaţa lor,  în urmă cu câteva luni.

 

Bebeluşul aflat pe drum este cel de-al șaselea nepot pentru Regina Silvia și pentru Regele Carl XVI Gustaf ai Suediei. Pe lângă copiii cuplului Sofia și Carl Philip, cei doi regi mai sunt bunici pentru cei doi copii ai Prințesei Moștenitoare Victoria (Prințesa Estelle și Prințul Oscar), dar și pentru alţi doi ai Prințesei Madeleine (Prințesa Leonore și Prințul Nicholas).

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter