Prinţul Felipe şi Prinţesa Letizia vor fi regii Spaniei

Publicat pe

Regele Juan Carlos al Spaniei a anunţat astăzi că abdică, urmând să îi lase tronul fiului său, Prinţul Felipe (45 de ani), care va domni sub numele de Felipe al VI-lea.

 

Felipe&Letizia

 

În vârsta de 76 de ani, Juan Carlos a urcat pe tronul Spaniei în 1975, după moartea lui Franco, devenind rapid extrem de iubit de poporul său.

 

În ultima perioadă însă credibilitatea regelui a scăzut după ce acesta a fost implicat în diverse scandaluri. Juan Carlos a început să aibă tot mai multe probleme de sănătate, iar presa a vorbit despre numeroasele lui aventuri extraconjugale.

 

Este timpul de a înmâna ştafeta unei noi generaţii, care poate continua schimbările cu determinare şi hotărâre şi care se poate confrunta cu provocările intense ale ziei de mâine, a spus regele Juan Carlos, în cadrul unui discurs televizat, – See more at: http://stiri.tvr.ro/regele-juan-carlos-abdica-in-favoarea-fiului-sau–este-timpul-de-a-inmana-stafeta-unei-noi-generatii_45463.html#sthash.yo3BMtFi.dpuf

Este timpul de a înmâna ştafeta unei noi generaţii, care poate continua schimbările cu determinare şi hotărâre şi care se poate confrunta cu provocările intense ale ziei de mâine”, a spus regele Juan Carlos, într-un discurs televizat.

 

Prinţul Felipe este căsătorit din 2004 cu Letizia Ortiz, o fostă jurnalistă, împreună cu care are două fetiţe, Leonor si Sofia.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter