Prințul Harry, amenințat cu moartea de o grupare neonazistă deoarece s-a însurat cu Meghan Markle!

Publicat pe de Oana Pantazi

Recent, Prințul Harry a fost amenințat cu moartea de o grupare neonazistă, membrii acesteia fiind nemulțumiți că Ducele de Sussex este un „trădător de rasă', fiindcă s-a însurat cu o femeie metisă.

Prințul Harry a fost amenințat cu moartea de o grupare neonazistă deoarece s-a însurat cu Meghan Markle!

Prințul Harry a fost amenințat cu moartea de o grupare neonazistă deoarece s-a însurat cu Meghan Markle!

Că Meghan Markle provine dintr-o familie birasială nu mai este un secret pentru nimeni – cu toții am văzut-o pe mama ei, Doria Ragland, o femeie de culoare, la nunta fiicei sale Prințul Harry. Dacă familia regală britanică a primit-o pe soția lui Harry cu brațele deschise, în schimb asta i-a nemulțumit pe membrii unei grupări neonaziste, care l-au amenințat pe Prințul Harry cu moartea, afirmând că este un „trădător de rasă'. Situația a fost luată extrem de în serios de către Biroul pentru combaterea terorismului din cadrul Poliției britanice, care investighează acum violentul grup, cunoscut ca Sonnenkrieg Division.

Prințul Harry e acuzat că este „trădător de rasă'!

Gruparea neonazistă Sonnenkrieg Division a postat o fotografie propagandistică în mediul online, instigând la omorârea Prințului Harry, deoarece, însurându-se cu o metisă, a combinat rasele!. În respectivul afiș, Ducele de Sussex este reprezentat pe un fundal de culoare roșie, care sugerează sângele, și cu o armă la cap. Într-un colț, se ghicește o svastică, iar textul e pe măsura imaginii: „Ne vedem mai târziu, trădător de rasă!'.

Gruparea neonazistă e deranjată de faptul că Meghan provine dintr-o familie birasială.

Gruparea neonazistă e deranjată de faptul că Meghan provine dintr-o familie birasială.

Gruparea neonazistă îl celebrează pe Adolf Hitler!

Chiar dacă gruparea e mică – se bănuiește că ar avea între 24 și 80 de membri care însă se antrenează pentru lupta corp la corp, dar și cu armele –, sutele de mesaje trimise de extremiști prin intermediul unui server de gaming online nu sunt deloc de neglijat. Aceste mesaje includ și unele texte trimise de lideri ai organizației neonaziste Atomwaffen (arme atomice, în limba germană), al cărei nume este legat de comiterea a cinci crime. Grupul este cunoscut că-i celebrează pe Adolf Hitler și pe Charles Manson. De asemenea, membrii săi promovează ideologia distopică a „ordinii universale' și cer răsturnarea Guvernului SUA prin mijloace teroriste și războaie de gherilă. Scopul lor este crearea unui stat nazist…

Amenințarea este reală

Chiar dacă, aparent, indivizii par mai degrabă buni de internat într-un spital de boli nervoase, iar unora le pot părea niște măscărici, amenințarea este totuși reală și nu poate fi neglijată, cu atât mai mult cu cât, în ultimii ani, terorismul a făcut ravagii în Europa și nu numai. În plus, este pentru prima oară când Prințul Harry e amenințat cu moartea, iar mesajul este unul extrem de violent, motiv pentru care în jurul Ducilor de Sussex vor fi sporite forțele de securitate. Iar asta cu atât mai mult cu cât Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată și urmează să nască la primăvară. Până la urmă, paza bună trece primejdia rea…

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter