Prințul Harry e furios din cauza zvonurilor legate de caracterul lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex s-a ales cu o nouă poreclă!

Publicat pe

În ultima vreme, Ducii de Sussex au avut parte de o presă extrem de negativă, iar Prințul Harry este furios din cauza zvonurilor legate de caracterul lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex pare să aibă din nou probleme cu staff-ul de la Palat…

După ce a trăit visul american, Meghan Markle a renunțat la Hollywood pentru a pătrunde într-un basm cu prinți și prințese, în care joacă rolul principal. Ducesa de Sussex a devenit repede favorita britanicilor, în pofida faptului că era o fostă actriță, femeie divorțată și, mai mult, provine dintr-o familie birasială. Meghan a devenit în scurt timp style icon și trend-setter, tinerele din lumea întreagă copiindu-i ținutele, coafurile și până și… pistruii.

Trecutul lui Meghan Markle a fost întors pe toate părțile

Apoi, a început avalanșa… Au ieșit la iveală povești vechi din viața fostei actrițe, în scenă a intrat și familia ei – tatăl și frații vitregi dând tot felul de declarații pentru bani și apărând la tot felul de emisiuni, unde i-au stricat imaginea. Și de parcă nu era de ajuns, au apărut zvonurile privind relația proastă dintre ea și cumnata ei, Kate Middleton, care au culminat cu separarea birourilor regale ale celor doi frați și zvonurile despre relațiile reci dintre William și Harry, cauzate, evident, tot de Meghan. Ducesei de Sussex nu i-a folosit nici faptul că angajați din staff-ul ei și-au dat demisia pe bandă rulantă, iar imediat după aceea auapărut zvonuri despre firea imposibilă a lui Meghan, care ar fi extrem de pretențioasă.

Meghan Markle a fost poreclită „Me-Gain”

N-a mai durat mult și au apărut poreclele… Lui Meghan i s-a zis mai întâi „Ducesa dificilă”, apoi „Uraganul Meghan” și până și Prințul Charles, socrul ei, i-a spus Tungsten, pentru că este dură și rezistentă ca acest metal! Ce a putut să-l scoată atât de tare pe Prințul Harry din sărite, dacă tot nu era prima oară când Meghan primește o poreclă? De data asta se zvonește că Meghan a fost botezată „Me-Gain” (eu câștig), iar Harry s-ar fi înfuriat foarte tare, cu atât mai mult cu cât soția lui mai are mai puțin de o lună până va naște…

Fostul secretar de presă de la Palatul Kensington, Aickie Arbiter a declarat într-un interviu cât de greu trebuie să-i fie lui Meghan: „Toată negativitatea asta vinde ziarele până la finele zilei, a spus acesta, adăugând că Harry va fi furios, va fi mâhnit și va dori să nu ridice capul din pământ și va dori s-o protejeze pe Meghan”. (…) „La început, presa i-a pus pe Meghan și pe Harry pe un piedestal. La sfârșitul verii, acel piedestal s-a ciobit și a dispărut, a mai comentat acesta”. Din fericire pentru Meghan, pentru că interesul e uriaș, toate acestea vor fi uitate în momentul în care va deveni mamă… Cel puțin pentru o vreme.

Prințul Harry e furios din cauza zvonurilor legate de caracterul lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex s-a ales cu o nouă poreclă!Prințul Harry e furios din cauza zvonurilor legate de caracterul lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex s-a ales cu o nouă poreclă!

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter