Prinţul Harry – Mărturisirile sale emoţionante despre mama lui, Prinţesa Diana

Publicat pe

În timp ce Ducesa de Cambridge se află pe coperta revistei Vogue UK, cumnatul său, Prinţul Harry este pe coperta revistei People, pentru ediţia lunii mai.

 

În interviul pe care l-a acordat, Harry a vorbit despre mama lui, Prinţesa Diana: „tot ceea ce vreau să fac este să o fac pe mama incredibil de mândră. Mama este o sursă de inspiraţie pentru mine', a mărturisit Harry.

 

Prinţul a vorbit despre dispariţia tragică a Dianei, spunând că moartea sa a lăsat un gol nu doar în familia sa, ci în întreaga lume.

 

„Dacă voi putea să umplu măcar o parte din asta, atunci munca mea are sens', a spus Harry care se pregăteşte să plece la Orlando unde se desfăşoară Jocurile Invictus.

 

„Vreau să încerc să-mi petrec restul vieţii pentru a umple acest gol pe care mama mea l-a lăsat şi la fel stau lucurile şi în cazul lui William', a continuat Prinţul acest interviu extrem de emoţionant.

 

„Îmi place ceea ce fac. Nu fac toate aceste lucruri doar pentru că mă gândesc că mama ar fi vrut să le fac. Ştiu că am moştenit multe de la mama. Fac multe lucruri pe care probabil le-ar fi făcut şi ea'.

 

Harry avea doar 13 ani când Diana a murit, iar el a trebuit să crească şi să se maturizeze fără să o aibă în preajmă. Diana a fost însă mereu prezentă în sufletul său, iar Harry şi-a găsit drumul în viaţa gândindu-se la ea.

 

Foto: Hepta

 

Prinţul Harry – Mărturisirile sale emoţionante despre mama lui, Prinţesa DianaPrinţul Harry – Mărturisirile sale emoţionante despre mama lui, Prinţesa Diana
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter