Prințul Louis, fiul cel mic al lui Kate Middleton și al Prințului William, a împlinit 1 an. Micuțul este adorabil!

Publicat pe

Anul trecut, pe 23 aprilie, Kate Middleton și Prințul William făceau poza tradițională, în fața Spitalului St. Mary, cu mezinul familiei în brațe. Azi, Prințul Louis a împlinit 1 an și semănă tot mai bine cu mama lui. Iată ce fotografii adorabile a dat publicității Ducesa de Cambridge, cu ocazia zilei sale de naștere.

În timp ce fanii familiei regale britanice așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a primului copil al Ducilor de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, la Buckingham a mai avut loc un eveniment notabil, la doar două zile după Paște și după aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 93 de ani. Este vorba despre Prințul Louis, (încă) cel mai mic membru al familiei regale, care astăzi a împlinit 1 an.

Cu această ocazie, Palatul Kensington a publicat trei fotografii noi cu micul prinț, care este al cincilea în linie directă la tronul Marii Britanii. Adorabilele fotografii ale Prințului Louis nu sunt făcute de către un fotograf profesionist, ci chiar de către mama lui, Ducesa de Cambridge, care, de-a lungul timpului, s-a dovedit a fi un fotograf foarte priceput (vă amintiți, probabil, fotografia cu Prințesa Charlotte ținându-și frățiorul nou-născut în brațe, un instantaneu senzațional), doar nu degeaba a studiat Istoria Artei la facultate…

Prințul Louis seamănă foarte bine cu mama lui

Dintre toți cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, Prințul Louis seamănă cel mai bine cu mama lui, lucru lesne de observat pe măsură ce înaintează în vârstă. Micul Prinț are nu numai ochii mamei sale, ci și zâmbetul ei și, după cum spun apropiații, și caracterul ei: „Louis este foarte tăcut și mulțumit, mereu zâmbitor și fericit”, iar asta se vede în toate fotografiile date publicității până acum. Dat fiind că este mezinul familiei, va fi cu siguranță protejat mereu de către frații lui mai mari, George și Charlotte, care îl iubesc nespus. Cât despre parteneri de joacă apropiați de vârsta lui, cel puțin unul este pe drum… Vărul sau verișoara lui, bebelușul Ducilor de Sussex, se va naște zilele acestea.

Foto: Hepta

Prințul Louis, fiul cel mic al lui Kate Middleton și al Prințului William, a împlinit 1 an. Micuțul este adorabil!Prințul Louis, fiul cel mic al lui Kate Middleton și al Prințului William, a împlinit 1 an. Micuțul este adorabil!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter