Prinţul William a fost un adevărat erou, salvând o fetiţă

Publicat pe

Prinţul William a surprins pe toată lumea când s-a hotărât să devină pilot pe o ambulanţă aeriană. William şi-a început job-ul în luna iulie, la puţin timp după naşterea fetiţei sale, Charlotte.

 

william1

 

Prinţul declara că acest job este o continuare firească a carierei sale militare care a durat 7 ani şi că este bucuros să lucreze alături de profesionişti care fac o treabă unică şi exemplară.

 

Săptămâna trecută, Prinţul William şi-a dovedit calităţile de salvator, contribuind la salvarea unei fetiţe de 9 ani, grav rănită într-un accident de maşină.

 

william2

 

Aflată în stare critică, fetiţa nu putea fi transportată decât pe cale aeriană, iar cel care a dus copila la spital a fost chiar Prinţul William care a transportat-o la un spital din Cambridge.

 

Este pentru prima data când un moştenitor direct al coaroanei britanice se angajează pe un post civil. William este angajat în cadrul ‘East Anglian Air Ambulance’ (EAAA), serviciu de caritate care are sediul pe aeroportul din Cambridge. Tot salariul său, aproximativ 50000 de lire pe an, este donat pentru opere caritabile.

 

Foto: Hepta, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter