Prinţul William ar putea renunţa la job-ul actual

Publicat pe

Pilot pe elicopter de ambulanţă, Prinţul William pare a fi pe punctul de a abandona acest job, după ce s-a aflat că acesta nu prea a trecut pe la serviciu în ultima perioadă.

 

william

 

Se pare că prinţul ar fi încercat să scape de unele obligaţii oficiale având acest job, însă acum colegii lui au dezvăluit că William a lucrat foarte puţin.

 

În luna decembrie, tatăl lui George şi al lui Charlotte nu a lucrat deloc, în timp ce colegii lui au declarat pentru The Sun că pentru a avea 4 zile libere trebuie să lucrezi înainte alte 4.

 

Unul dintre colegi a mărturisit că jobul nu este la fel de provocator ca acela din Royal Air Force unde William a activat înainte de a se angaja la East Anglian Air Ambulance. În plus, prinţul pare că se plictiseşte aici, iar oamenii sunt nervoşi în preajma lui.

 

În mod oficial, William ar trebui să lucreze 80 de ore pe lună, însă în ianuarie şi februarie el nu a reuşit să adune decât 50 de ore.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter