Prințul William și Ducesa de Cambridge își vor petrece vara în America

Publicat pe

Kate și Will vor să își ia o vacanță de la îndatoririle regale și să petreacă timp alături de cei doi copii, George și Charlotte.

 

william&kate

 

Tabloidele americane scriu că Ducele și Ducesa de Cambridge plănuiesc să petreacă vara în Statele Unite și sunt pe ultima sută de metri cu formalitățile de închiriere a unei reședințe din celebra stațiune exclusiviste The Hamptons.

 
Au trimis deja câțiva oameni să se consulte cu câțiva brokeri imobiliari de acolo. Acum sunt în stadiul în care se ocupă de formalitățile finale.', a declarat un apropiat al cuplului. Potrivit aceleiași surse, Kate și William și-ar fi dorit mereu să aibă o casă în Statele Unite, unde copiii lor să poată avea o copilărie ferită de atenția presei.

 
Aceeași sursă a adăugat: Prințesa Diana obișnuia să stea cu William și să îi arate fotografii din călătoriile ei. William își amintește că ea îi spunea mereu să nu se mulțumească cu o viață dusă între pereții palatului regal, ci să călătorească ori de câte ori are ocazia și să locuiască în cât mai multe locuri.'

 
The Hamptons a fost inclusă de publicația Forbes și Travel Channel pe lista celor mai căutate locuri de joacă' ale miliardarilor. Prețul celei mai ieftine case din Hamptons sare cu ușurință de 20-30 de milioane de dolari, iar majoritatea somptuoaselor reședințe au heliporturi private.

 

 

Gabriela B. Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter