Printul William - Tot mai aproape de logodna cu Kate Middleton

Publicat pe

Potrivit presei din Marea Britanie, Palatul Buckingham are trecut in agenda pe luna iunie un eveniment extrem de important: logodna Printului William, al doilea in ordinea succesiunii la tron, cu Kate Middleton.

printul WilliamTina Brown, prietena apropiata cu Lady D, crede ca logodna va fi anuntata la inceputul lunii iunii, iar casatoria va fi programata in noiembrie.

„O sursa foarte bine plasata in cercurile Casei Regale mi-a spus ca doua zile din luna iunie au fost blocate in agenda Palatului – este vorba de 3 si 4 iunie', scrie Brown pe site-ul Daily Beast, citat de parismach.com.

„Casatoria ar trebui sa fie in luna noiembrie, in aceeasi luna in care Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip se casatoreau in 1947.'

Cei mai multi cred ca mariajul celor doi va avea loc inainte ca Printul William sa se inroleze pentru 3 ani in Royal Air Force.

Palatul Buckingham nu a facut un anunt oficial, refuzand sa confirme teoria Tinei Brown. Deocamdata…

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter