Are probleme cu sarcina! Gabriela Cristea, obligată de medici să nască înainte de termen!

Publicat pe

Însărcinată în luna a cincea, Gabriela Cristea este extrem de fericită că soarta i-a rezervat surpriza de a deveni mamă din nou. Cu toate acestea, deși momentan se simte bine, vedeta trebuie să fie atentă în ultimul trimestru de sarcină. Medicii i-au spus deja că va trebui să nască înainte de termen, pentru a evita eventualele complicații.

 

S-a chinuit mai bine de zece ani să rămână însărcinată și nu a reușit, în pofida tratamentelor la care a apelat. Și iată cum, după o sarcină apărută ca prin miracol, Gabriela Cristea a fost luată prin surprindere cu… vestea că este din nou gravidă! După ce a păstrat secretul, timp de câteva luni, vedeta a făcut public anunțul în urmă cu doar câteva zile, fiind extrem de fericită: „M-am trezit că sunt gravidă. Pur și simplu nu mă așteptam. M-am speriat, inițail, trebuie să recunosc, apoi m-am relaxat și am început să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă. Sincer, mă simt chiar mai bine decât la prima sarcină. Ar trebui să mă odihnesc mai mult, teoretic nu ar trebui să fac efort, dar mie nu-mi place să stau degeaba”, ne-a declarat Gabriela.

Deși sarcina decurge ca la carte, până la momentul actual, prezentatoarea TV a fost avertizată de medici privind eventuale complicații ce pot apărea la naștere. Nu de alta, dar vedeta a născut, anterior, tot prin cezariană, astfel că atenția trebuie sporită, asta implicând și o naștere înainte de termen: „Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanșă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, ne-a mai spus Gabriela.

Au amânat nunta

Gabi și Tavi Clonda erau în focul pregătirilor pentru nunta ce trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii octombrie, dar planurile lor au fost date peste cap în cel mai neașteptat mod, după ce au aflat că vor deveni părinți din nou: „Îți dai seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum, era un eveniment restrâns”, ne-a mai declarat Gabi.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter