Rachel McAdams și Taylor Kitsch, un nou cuplu al Hollywood-ului

Publicat pe

Doi dintre actorii principali din ,,True detective”, Rachel McAdams și Taylor Kitsch formează cea mai nouă pereche de la Hollywood. Deși au ieșit doar la câteva întâlniri, cei doi actori declară că se plac foarte mult și că vor să se implice serios în această relație.

 

cuplu

 

Chiar dacă serialul ,,True detective” se află doar la cel de-al doilea sezon, cei doi povestesc că sunt prieteni de mult timp și că între ei există o foarte bună comunicare.

 

Prietenia dintre ei s-a intensificat pe platourile de filmare, unde s-au apropiat și mai mult. Surse apropiate ale cuplului spun că Rachel vorbește mai tot timpul despre Taylor. Printre multele lucruri pe care le în comun se numără faptul că amândoi sunt canadieni, iar pentru a-și sublinia și mai mult originile au făcut publică relația lor chiar de ziua Canadei.

 

De-a lungul timpului, Rachel McAdams a mai avut relații cu colegi de-ai săi de pe platoul de filmare precum Ryan Gosling de care s-a îndragostit în timp ce filma ,,The Notebook” sau Jake Gyllenhaal cu care a lucrat la filmul ,,Southpaw”.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter