Radu Tudor, salariu de mii de euro, chiar și în perioada de criză. Ce avere colosală are vedeta Antena 3

Publicat pe

Radu Tudor este una dintre vedetele postului Antena 3 și are un salariu pe măsură. Chiar și după scăderea veniturilor, lui Radu Tudor îi intră în cont câteva mii de euro pe lună, care se adaugă averii formate din mai multe imobile și terenuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Radu Tudor este unul dintre cei mai bine plătiți jurnaliști ai Antenei 3 și, alături de Mircea Badea, realizatorul emisiunii 'Punctul de Întâlnire' este în topul celor mai bine plătiți angajați din media în acest moment.

Potrivit Impact.ro, Radu Tudor ar încasa acum, cu micșorările impuse de criză, 5.900 de euro pe lună. În urmă cu 6 ani, însă, Radu Tudor primea aproximativ 8.500 de euro pe lună, iar în urmă cu doi ani salariul său lunar era de 7.000 euro pe lună.

Potrivit declarațiilor sale de avere, vedeta Antena 3 are în posesie trei apartamente în București și unul în Constanța, dar și două terenuri, în județul Ilfov și în județul Constanța. Soția lui Radu Tudor este Irina Zidaru – directorul general adjunct la ministerul de Externe, iar din 2002 și până în prezent ea a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul instituției.

Radu Tudor, salariu de mii de euro, chiar și în perioada de criză. Ce avere colosală are vedeta Antena 3Radu Tudor, salariu de mii de euro, chiar și în perioada de criză. Ce avere colosală are vedeta Antena 3

Astfel, în perioada mai 2005 – ianuarie 2009, ea a fost director al Direcției Balcanii de Vest și Cooperare Națională. Ulterior, în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2010 a ocupat poziția de director general al Direcției Gneerale Cooperare Regională, iar între octombrie 2010 – aprilie 2011 a fost director general al Departamentului Afaceri Regionale.

Citește și: Alexandru Arșinel are o avere impresionantă. Marele actor primește și o pensie de revoluționar, iar veniturile lui ajung la 9.000 de lei lunar

În prezent, soția lui Radu Tudor este director general adjunct al Departamentului Afaceri Strategice, funcție pe care o ocupă din luna martie 2019.

Potrivit declarației sale de avere, din mai 2018, soții Tudor dețin, pe lângă cele două terenuri și trei apartamente în București și unul în Constanța, o mașină Renault, un pian de aproximativ 1.000 de euro, dar și bijuterii evaluate la 5.000 de euro. Familia avea, la vremea aceea, în conturi aproape 10.000 de euro, aproixmativ 500.000 de lei și 17.000 de dolari. Totalul ajunge la aproape 125.000 de euro.

Totodată, Irina Zidaru și Radu Tudor aveau în 2018 o datorie la bancă de 200.000 de euro, scadentă în anul 2033.

Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru. Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter