Radu Vâlcan a învăţat să facă tort raw vegan pentru soţia lui însărcinată

Publicat pe

Radu Vâlcan a surprins-o pe Adela, însărcinată cu primul lor copil, învăţând să faca un tort raw vegan special conceput pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează.

 

„Sunt începător în bucătărie, dar îmi face plăcere sa gătesc pentru soţia mea şi pentru viitorul meu copil!', a mărturisit Radu.

 

Fără zahar, lactoză şi fără foc, dar mai ales fără cacao, tortul cu ciocolată sănătoasă şi fructe de padure este alegerea ideală nu numai pentru femeile însărcinate, ci şi pentru cele care iubesc dulciurile, dar nu şi kilogramele în plus.

 

Blatul pentru acest tort a fost făcut din nuci româneşti şi migdale hidratate şi a fost îndulcit cu smochine şi curmale, cu un praf de fulgi de cocos şi un strop de vanilie.

 

Cacaua a fost înlocuită cu o lingură de carob, o variantă ideală care nu îngraşă şi e bogata în nutrienţi.

 

Această experienţă i-a adus aminte lui Radu de momentele din copilărie: „Îmi amintesc de când eram copil că, înainte de Paşte sau de Crăciun, bunica mea mă trezea la ora 5 dimineaţa să o ajut sa prepare cozonaci', a povestit Radu.

 

În această primăvară, Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor deveni părinţi pentru prima dată, Adela urmând să aducă pe lume un băieţel.

 

Radu Vâlcan a învăţat să facă tort raw vegan pentru soţia lui însărcinatăRadu Vâlcan a învăţat să facă tort raw vegan pentru soţia lui însărcinată

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter